3 Butiker

Här följer tips på 3 e-butiker för inspiration och köplusta inför julklappssäsongen. Givetvis med särskild fokus på julkappar till honom. 

1. Teknikmagasinet. 

Ja, det hörs på namnet vad den här butiken sysslar med, eller hur? Teknik och prylar. I alla möjliga former. För tekniknörden är den här e-buikten lite som att ha gått hädan och fått en expressbiljett genom pärleporten.

För dig som nu står i begrepp att handla en julklapp till honom, och som vet att han är tämligen förtjust i prylar, så kan teknikmagasinet fungerar både som köpställe och inspirationsställe.  

Exempel på prylar: radiostyrda bilar och helikoptrar, mobiltelefoner, roliga prylar och skämtsaker, mobiltillbehör, klockor, datorer och datortillbehör. 

2. Smarta Saker

smartasaker-julklappar.jpgSmartasaker.se. Temat är "uppfinningar" med fokus på prylar som kan förenkla din vardag, eller som bara är helt skruvade och onödiga. Kul och annorlunda är det i vilket fall som helst. Här kan du exempelvis köpa den där produkten som optimera aktiviteten att köra vatten i skottkärra (!?), hacka lök och hänga upp stövlarna på väggen. En sak till. Smartasaker.se samarbetar med uppfinnare över hela Sverige och jobbar hela tiden på att lägga ut nya sköna, snillrika, menlösa och härliga innovationer. 

3. Smartguy.se

Detta är e-butiken för honom som tycker om mode. Eller som hatar mode. Det beror lite på hur man ser det. Vissa män behöver hjälp att klä på sig lite finare kläder, och andra kan inte få nog av detsamma. Så vare sig "honom" innebär en grav metrosexuell karl eller en veritabel slusk som helst draperar sig i blåställ, så serverar Smartguy en grynt brett utbud av kläder till honom. Gå till Smartguy.se