3 Produkter

Här tipsar vi om 3 produkter (ja, eller "prylar", "grunkor", "grejor" eller vad du nu vill kalla det för...) som var och en funkar som en alldeles utmärkt julklapp till honom. 

1. Internetradion med över 11 000 kanaler. 

Det här är en julklapp till honom som aldrig får nog av gamla fina radion. Eller rättare sagt: för honom som kräver mer än bara ett par ynka hundratalet radiokanaler, och som vill ha tillgång till hela världens samlade hop av internetradiostationer. Vooini Internetradio kostar dryga tusenlappen och hjälper till med allt det här; helt utan någon hjälp från dator eller andra resurser.

Förutom det fantastiska utbudet är detta en osedvanligt snygga radio med skön retrokänsla. För mer info, gå till Coolstuff.se 

2. Hudvård och hårvård från Bodystore

Luktar han gott? Är hans hud smidig och slät, eller påminner den mer om ett gammalt sandpapper? Vare sig din manliga julkappsmottagare är snygg som Adonis själv eller mest påminner om en oduschad hamnarbetare från nordöstra Bratisslava, så är det alltid rätt med ett paket hudvård och hårvård. På Bodystore finns prisvärda skönhetsprodukter för män till riktigt bra kvalitet. Bland annat välkända Weleda och omtalade Green Energy Organics. Läs mer på Bodystore

3. Supersnygg klocka >> Gant Bedford

Gant är inte bara ett klädmärke för män med smak och stil. De gör också riktigt snygga klockor, och vi på Julklapp till honom vill nog påstå att Gant Bedford borde hålla topplaceringen. Vi tänker inte skriva så mycket mer än så. Gå tillKlockia.se och bedöm själv. Vi tycker i alla fall att den är ursnygg och för dryga tvåtusen spänn är den rena fyndet.