3 Tips

1. Låt honom leva livet med en upplevelsepresent

Det här tipset är inte så kryptiskt som det låter. Det handlar inte om att låta honom gå ut och dricka öl med polarna i högra utsträckning eller att skaffa ytterligare en fru. Nä, vi tänker på upplevelsepresenter. Har du bott under en stor fet sten de senaste åren och inte har en aning om vad vi åsyftar, så kan vi upplysa dig om att man numera kan köpa upplevelser på nätet av alla möjliga sslag. Och detta kallas för upplevelsepresenter. Det finns idag massor av olika butiker på nätet som samlar upplevelsepresenter av alla möjliga slag, men det bästa är att kolla in en sida som samlar sidorna. Exempel på en bra upplevelsepresent till honom: ölprovning, whiskyprovning, köra sportbil, åka luftballong, 

2. Ge bort något som räddar liv 

Det här är kanske inte ett tips som bara gäller presenter till honom eller julklappar till honom, utan vem som helst. Och det är att ge bort en så kallad välgörenhetspresent. Idag finns det gott om sådana på nätet att välja mellan. En av våra favoritbutiker är definitivt presentermotfattigdom.se. Här kan du ge bort en get, en toalett, biodling, bufflar och alla möjliga konkreta välgörenhetsjulklappar till behövande över hela världen. 

3. Bjud honom på ett härligt hotellerbjudande. 

Mat, dryck och avkoppling i en härlig miljö - att bjuda honom på en hotellweekend eller ett hotellerbjudande på en ort i Sverige där ni kan koppla av och njuta av en skön stunds semester efter julstöket, låter inte det som en bra julklapp? För dig som leta efter hotellerbjudande så finns det idag massor av olika resesajter och bokningssajter på nätet att vända sig till.  Och var inte naiv när det gäller priser - det finns stora pengar att spara på att jämföra priser för samma datum och specifikationer mellan olika bokningsajter. Dessutom lanseras det en hel del attraktiva hotellerbjudande i mellandagarna, men bra rabatter - håll utkik!